Forex Edukacija

Collection by Forex Arena

13 
Pins
 • 
8 
Followers

Foreks Edukacija na makedonski jazik

Forex Arena
Одговорно управување со ризикот постојано се повторуваа како предизвик за секој �

Дома - Банкарство

Банкарство.мк претставува нов веб портал кој функционира на пазарот, обезбедувајќи на своите читатели информации поврзани со Банки и останати финансиски институции.

Скопје / Skopje in Macedonia

Skopje

Скопје / Skopje in Macedonia

Услови за тргување | FX Arena

Услови за тргување

FREE 30-DAY DEMO | FX Arena

FREE 30-DAY DEMO

Пробајте безплатно Демо Платформа. Пракса во тргување на девизен курс Форекс,добра и индекси на акции. Запознајте се со нашите моќни трговски платформи. Со најдобрите цени во реално време за купување и продавање и со најбрзото извршување на налозите. One-click онлаин трговија за време на пазарот. Тест позиција големини и потпор опции. Real-time табели и вести. Сите артикли прифатени. Пристап до Форекс трејдинг едукативен материјал. Пристап до Autochartist…

Social Trading Forex Arena | FX Arena

Social Trading Forex Arena

Social Trading: Facebook,Twitter,Linkedin,Adobe,Nike,

FOREX тргување и празнините на ГАПС табелата

FOREX тргување и празнините на ГАПС табелата

Секој од нас во неговиот Chart има повремено видено ГАПС празнини. Овие празнини на пример може да се случуваат, кога пазарот се затвара на крајот на неделата и после викендот кога пазарот повторно се отвара со повисока или помала цена. Повеќето од Форекс трговците, празнините ги сметаат за многу ризични и тоа е причината поради која многу дневни трговци пред викендот ги затвараат нивните тргувачки позиции.

Македонскиот Форекс Арена и Стратегија | FX Arena

Македонскиот Форекс Арена и Стратегија

Македонскиот Форекс Арена е единствениот регулиран и лиценциран forex брокер во територијата на Република Македонија.Разбирање на трговска стратегија и разбирање на потекло.Колку време ми треба за учење стратегија на тргување?Која сума како почетен капитал е соодветна за Форекс тргување?

КАКО ДА СТАНАМ УСПЕШЕН "ТРЕЈДЕР" ? | FX Arena

КАКО ДА СТАНАМ УСПЕШЕН "ТРЕЈДЕР" ?

Мојоt одговор на ова прашање е секогаш дека forex trading е потешко…

ШТО СЕ ТРЕБА ЗА ДА НАУЧИТЕ ФОРЕКС СТРАТЕГИЈА? | FX Arena

ШТО СЕ ТРЕБА ЗА ДА НАУЧИТЕ ФОРЕКС СТРАТЕГИЈА?

Разбирање на трговска стратегија и разбирање на потеклоБез…

Upravuvanje so kapital vo Forex Trading | FX Arena

Upravuvanje so kapital vo Forex Trading

FxArena Vesti na makedonski jazik iz Skopje, Upravuvanje na kapital vo Forex Trading Добар Ризик - Управување со пари во…

Скопје / Skopje in Macedonia

КАКО ДА СТАНАМ УСПЕШЕН "ТРЕЈДЕР" ?

Скопје / Skopje in Macedonia

Скопје / Skopje in Macedonia

КАКО ДА СТАНАМ УСПЕШЕН "ТРЕЈДЕР" ?

Скопје / Skopje in Macedonia