Mary McMountain

Mary McMountain

23
Followers
15
Following
I tend to overcompensate the stress of educational pressure with way too many hours of awesome tv shows. Geronimo.
Mary McMountain
More ideas from Mary
Creamy White Wine Vegan Gnocchi!!! - 22 Recipe

Creamy White Wine Vegan Gnocchi!!! - 22 Recipe

Spring Goddess Sandwich with herby chickpea salad, crunchy carrots & radishes, cucumber, avocado and sprouts. Vegan and Gluten-free adaptable!

Spring Goddess Sandwich with herby chickpea salad, crunchy carrots & radishes, cucumber, avocado and sprouts. Vegan and Gluten-free adaptable!

Baked Garlic Parmesan Potato Wedges - Crispy on the outside and tender on the inside, they will blow you away with their simplicity and fantastic flavor!

Baked Garlic Parmesan Potato Wedges - Crispy on the outside and tender on the inside, they will blow you away with their simplicity and fantastic flavor!

Baked Garlic Parmesan Potato Wedges - Crispy on the outside and tender on the inside, they will blow you away with their simplicity and fantastic flavor!

Baked Garlic Parmesan Potato Wedges - Crispy on the outside and tender on the inside, they will blow you away with their simplicity and fantastic flavor!

Homemade ranch dressing is SO easy to make! This is the BEST vegan ranch dressing you will have, definitely a must try! #vegan #sweetsimplevegan #veganranch #dressing #glutenfree #easy #appetizers #sides #salads #homemade #party

Homemade ranch dressing is SO easy to make! This is the BEST vegan ranch dressing you will have, definitely a must try! #vegan #sweetsimplevegan #veganranch #dressing #glutenfree #easy #appetizers #sides #salads #homemade #party

Ich habe ein sehr gespaltenes Verhältnis zu Spinat. Eigentlich kannte ich immer nur Rahmspinat (mit dem Blubb), Salzkartoffeln (bäääääähh) und Spiegelei (igitt). Das war neben Hackbraten und Pichelsteiner mein Horroressen in meiner Kindheit. Deshalb mussten ich und der Spinat uns in meinem Erwachsenenleben erstmal ganz langsam annähern. Ein Prise Spinat hier, ein bisschen dort. Und …

Ich habe ein sehr gespaltenes Verhältnis zu Spinat. Eigentlich kannte ich immer nur Rahmspinat (mit dem Blubb), Salzkartoffeln (bäääääähh) und Spiegelei (igitt). Das war neben Hackbraten und Pichelsteiner mein Horroressen in meiner Kindheit. Deshalb mussten ich und der Spinat uns in meinem Erwachsenenleben erstmal ganz langsam annähern. Ein Prise Spinat hier, ein bisschen dort. Und …

Vegan Crispy Duck Cauliflower with Pancakes | Veggie Desserts

Vegan Crispy Duck Cauliflower with Pancakes | Veggie Desserts