Blog

Collection by Naim Selmonaj

10 
Pins
 • 
7 
Followers

Blog Künstler Skuptor

Naim Selmonaj
Obsessed with the best Blog, Good Things, Design, Kunst, Design Comics

Kunstschweissen

Obsessed with the best

Jeta  22 04 2018 - YouTube Egg Chair, Floor Chair, Blog, Lounge, Flooring, Youtube, Furniture, Home Decor, Airport Lounge

Jeta 22 04 2018

Naim Selmonaj - Shqipetaret neper bote Dafine Neziri - Grimere Mina Krasniqi - Piktore Rrefim Jete Burim Myfiu - Jeta ne objektiv

Naim Selmonaj është skulptor shqiptar që jeton dhe punon në Zvicër, ku edhe ka krijuar emrin si njëri prej artistëve të paktë në botë që punon në këtë lloj arti. Blog

Naim Selmonaj është skulptor shqiptar që jeton dhe punon në Zvicër, ku edhe ka krijuar emrin si njëri prej artistëve të paktë në botë që punon në këtë lloj arti.

Naim Selmonaj është skulptor shqiptar që jeton dhe punon në Zvicër, ku edhe ka krijuar emrin si njëri prej artistëve të paktë në botë që punon në këtë lloj arti. Arti i skulpturave të inoksit është i veçantë dhe modern dhe si i tillë ka tërhequr vëmendjen e madhe të kritikëve dhe është pritur mjaft … Sculptures, Blog, Carving, Sculpture, Marbles

Naim Selmonaj është skulptor shqiptar që jeton dhe punon në Zvicër, ku edhe ka krijuar emrin si njëri prej artistëve të paktë në botë që punon në këtë lloj arti. Arti i skulpturave të inoksit është i veçantë dhe modern dhe si i tillë ka tërhequr vëmendjen e madhe të kritikëve dhe është pritur mjaft …

Sculpture from Naim Selmonaj Sculptures, Blog, Mansions, House Styles, Home Decor, Mansion Houses, Room Decor, Villas, Carving

Njihuni me Naimin, artistin e punimeve skulpturore | AlbPortali.com

Ora 7 - Skulpturat e hekurta te Naim Selmonaj - Shqipe Berisha Oras, Gallery Wall, Blog, Home Decor, Room Decor, Home Interior Design, Home Decoration, Interior Decorating, Home Improvement

Ora 7 - Skulpturat e hekurta te Naim Selmonaj - Shqipe Berisha

Një artist i cili vazhdon ti materializoj të gjitha vizatimet e tij..është ky skulptori Naim Selmonaj i cili hekurin apo metalet e tjera i kthen në vepra art...

Pinterest